U bevindt zich hier: Reisorganisaties BezoekThailand.nl  
 REISORGANISATIES
Van Verre
Thailand online
Vietnam online
MaleisiŽ online
Laos online
Cambodja online
Djoser
Reisspecialist.nl
NRV Holiday
Baobab
OAD
FOX Vakanties
Wereldreisgids.nl
Namasté Reizen
De Reisspecialisten
Koning Aap Reizen
KRAS
Vamonos Travels
De Jong Intra Vakanties
Kuoni
Traveltroef
BezoekThailand.nl

BEZOEKTHAILAND.NL
 
BezoekThailand


 

BezoekThailand.nl richt zich niet op grote groepen, maar juist op unieke bezoekers, met unieke wensen en verwachtingen. De persoonlijke service maakt het mogelijk om te voldoen aan deze wensen en verwachtingen. Alleen op die manier is een unieke ervaring in Zuidoost Azië gegarandeerd.Thailand

Een unieke bestemming wacht op u: Thailand. Al jaren de favoriete plek van vele reizigers voor een rondreis of prive reis. En dat is begrijpelijk want Thailand biedt iets unieks, iets dat andere landen in Zuid Oost Azië niet bieden. Prachtige stranden met groene achterlanden, jungle, cultuur, Bangkok, een overheerlijke keuken en goede infrastructuur zijn voor veel reizigers dé ingrediënten om ieder jaar Thailand aan te doen als vakantiebestemming. Met BezoekThailand.nl boekt u snel, gemakkelijk en voordelig uw eigen op maat gemaakte vakantie in Thailand!

meer informatie


Laos

Laos, een fantastisch land dat soms de indruk geeft alsof de tijd heeft stilgestaan. Laos is minder druk en een veel minder ontwikkeld dan buurlanden Thailand en Vietnam. In Laos, het enige land in Zuidoost Azië zonder kustlijn, ervaart u eeuwenoude tradities en rust zoals u dat niet snel ergens anders zult vinden. Een geweldig land welke garant staat voor een geweldige reis!

meer informatie


Cambodja

Na een moeilijke tijd is Cambodja zich aan het ontwikkelen als een opkomende vakantiebestemming. Het land heeft zich in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en ontvangt toeristen nu met open armen. In Cambodja zijn minder mogelijkheden dan in Thailand, maar ook in het oude Khmer koninkrijk ervaart u cultuur, traditie, geweldig eten, mooie, rustige stranden, vele tempels en leuk stadsleven! Een bestemming om in de gaten te houden!
Omdat het land minder ontwikkeld is, zijn de infrastructuur en voorzieningen minder goed geregeld dan in buurlanden Thailand en Vietnam. Wegen zijn soms minder goed begaanbaar en het land is nog minder ingesteld op Westerse bezoekers, hetgeen ook te wijten is aan het feit dat toeristen pas sinds korte tijd welkom zijn in het land met zo’n pijnlijke moderne geschiedenis. De verwachting is dat Cambodja over een aantal decennia een groot deel van het landelijk inkomen haalt uit toerisme!

meer informatie


Vietnam

Na een lange nare periode ontwikkelt Vietnam zich al een aantal jaren als een rijzende ster in Zuidoost-Azië. En niet alleen economisch gaat het goed met het land. Vele reizigers hebben Vietnam inmiddels als vakantieland ontdekt en kennis gemaakt met de veelzijdigheid van het land. Vietnam rekt van noord naar zuid meer dan 2500 kilometer en is sommige plaatsen slechts 60 kilometer breed. Door de uitgestrektheid van het land ervaart u een fascinerende diversiteit tijdens uw reis.

In Vietnam vindt u alles om uw vakantie tot een succes te maken. Naast de uiteenlopende Noord Vietnamese stad Hanoi en Ho Chi Minh City kunt u meer zien in Vietnam. Van parelwitte stranden en prachtige natuurgebieden tot drukke steden. Van de Mekong Delta tot theeplantages in de bergen. En natuurlijk de boeiende historie van het land die op veel plaatsen voelbaar en zichtbaar is. Andere hoogtepunten zijn Halong Bay, een wonderbaarlijk natuurgebied, de hilltribes van Sapa, de stad Danang, het klassieke Hoi An, de keizerstad Hue, de Cu Chi Tunnels vande Vietcong en de stranden van Phan Thiet.
meer informatie


 

Myanmar

Myanmar is een avontuurlijke reisbestemming en heeft een oppervlakte van 700.000 vierkante kilometer. Het land telt officieel 48 miljoen inwoners en grenst ten noorden aan China, ten westen aan Pakistan en ten oosten en zuiden aan Thailand. Myanmar is een land met diepgaande historie en cultuur.

Myanmar is op het eerste gezicht misschien geen vakantiebestemming waar u direct aan denkt als u denkt aan Zuidoost Azië. Vele Westerlingen zullen Myanmar kennen uit de recente, vooral negatieve mediaberichtgeving. Maar reizigers die Myanmar gezien en gevoeld hebben spreken vooral over de prachtige, spirituele ervaring die zij hebben meegemaakt. De bevolking van Myanmar is zeer vriendelijk en verwelkomt haar gasten met groot plezier en enthousiasme.

Misschien is Myanmar niet het makkelijkste land om een rondreis te maken. De faciliteiten en infrastructuur zijn bijvoorbeeld minder ontwikkeld dan in buurland Thailand. Maar hier krijgt u een onvergetelijke ervaring voor in de plaats. Een ware bestemming voor de avontuurlijke reiziger!
In Myanmar vindt u prachtige landschappen en een cultuur die honderden jaren in stand is gehouden. Het Boeddhisme leeft zeer sterk en tempels zijn zeer indrukwekkend. Een land waar de tijd minder snel is gegaan dan in de rest van Zuid Oost Azië. Hoogtepunten van Myanmar zijn bijvoorbeeld de hoofdstad Yangoon en Mandaly.

Maar ook het spirituele centrum van Bagan is prachtig. Honderden jaren geleden streden Burma en Siam (het huidige Thailand) om de dominantie van Zuidoost Azië. De stad Bagan met haar duizenden tempels is daar het bewijs van. In Bagan liggen 4000 heilige tempels en stupa’s. Andere hoogtepunten zijn het Inle meer en de Irrawadee-rivier. Indien u op zoek bent naar een strandbestemming dan raden wij u Ngapali Beach aan.

meer informatie