U bevindt zich hier: Reisorganisaties Kuoni  
 REISORGANISATIES
Van Verre
Thailand online
Vietnam online
MaleisiŽ online
Laos online
Cambodja online
Djoser
Reisspecialist.nl
NRV Holiday
Baobab
OAD
FOX Vakanties
Wereldreisgids.nl
Namasté Reizen
De Reisspecialisten
Koning Aap Reizen
KRAS
Vamonos Travels
De Jong Intra Vakanties
Kuoni
Traveltroef
BezoekThailand.nl

KUONI
  

Kuoni is al meer dan 100 jaar de specialist in verre reizen. Maatwerk, flexibiliteit en exclusiviteit zijn de kracht van Kuoni. Van weekendtrips tot wereldreizen, altijd alles tot in de puntjes verzorgd. Of het nu gaat om een fly-drive in de Verenigde Staten, camperhuur in Nieuw-Zeeland, een rondreis in India, een strandvakantie op een heerlijk bountystrand in de Seychellen, of een hotel in Bangkok, Kuoni regelt het. Kuoni wordt door de Nederlandse reisbranche al jaren achtereen uitgeroepen tot beste specialistische reisorganisator


Vakantie Cambodja

Cambodja biedt nog datgene aan wat men niet snel meer in de overige landen van Azië vindt. Traditie, enorme oudheidkundige schatten en bovenal geweldige mensen.

In Cambodja is het hoogtepunt gelegen in Siem Reap. Hier staat het enorm indrukwekkende tempelcomplex Angkor dat tussen de 9e en 13e eeuw is gebouwd. Vanaf de 13e eeuw raakte het gigantische rijk in verval en het werd pas in 1850, geheel overwoekerd door de jungle, herontdekt. Tegenwoordig kan men vanuit onder andere Thailand, Vietnam, Singapore en Maleisië hier naar toe vliegen. Phnom Penh, de huidige hoofdstad van Cambodja, is onder meer bekend door de donkere periode rondom Pol Pot. Een bezoek aan het Tuol Sleng museum herdenkt dit verleden en is een ´must´ voor een ieder die van de geschiedenis wil leren. Tevens vindt u hier ook vele koloniale gebouwen en prachtige tempels (wats).
meer informatie


Vakantie Laos

In Laos treedt u letterlijk terug in de tijd. Tempels, monniken, heerlijk eten en een prachtige omgeving vormen de basis voor een heel bijzondere vakantie!

De Mekong-rivier, die ontspringt in China en vervolgens ruim 4000 kilometer lang door Indochina loopt om uit te monden in de Zuid-Chinese Zee, vormt de levensader van Laos. De lokale bevolking is op de rivier aangewezen voor de rijstbouw, als waterweg maar ook voor de energiewinning. In Laos treedt u letterlijk terug in de tijd. Dit is ook het land van mysteries. Een van de mysteries is de Vlakte der Kruiken uit de zesde eeuw: een vlakte bezaaid met ruim een meter hoge kruiken, waarvan niemand weet hoe ze hier zijn gekomen. Tempels, monniken, heerlijk eten en een prachtige omgeving vormen de perfecte basis voor een heel bijzondere vakantie!
meer informatie


Vakantie MaleisiŽ

Of u nu een ervaren wereldreiziger bent of voor de eerste keer naar een ver land op vakantie gaat, Maleisie is een uitstekende bestemming. Maleisie is een uiterst gevarieerd land met volop keus voor zowel cultuur-, natuur-, als strandliefhebbers.

Of u nu een ervaren wereldreiziger bent of voor de eerste keer naar een ver land op vakantie gaat, Maleisië is een uitstekende bestemming. Het is een uiterst gevarieerd land met volop keus voor zowel cultuur-, natuur- als strandliefhebbers. In West-Maleisië vindt u de moderne wereldstad Kuala Lumpur, eindeloze zandstranden, ongerepte regenwouden, kleurrijke markten en koele hooglanden. Het exotische en avontuurlijke Borneo is een must voor natuurliefhebbers. Ook reizigers die van actieve arrangementen en uitdagingen houden komen hier aan hun trekken. De uitgestrekte tropische regenwouden zijn nog ongerept en herbergen vele, zeldzame dieren en planten. Dit alles wordt omlijst door een uitzonderlijk mooie onderwaterwereld. 'Selamat datang ke Malaysia!'

meer informatieVakantie Thailand

Thailand is meer dan alleen maar zon en zee. Dit land biedt de mogelijkheid om het echte Azië te leren kennen in al haar culturele en historische aspecten. Maar dat dan wel op een zeer aangename en vriendelijke manier.

Een exotische cultuur en prachtige tempels, zon, zee en strand. Thailand verenigt deze elementen moeiteloos en voegt daar nog vele elementen aan toe. Zo is er de heerlijke (internationale) keuken maar ook het afwisselende landschap. Tussen de dichtbegroeide bossen in het noorden en de prachtige, uitgestrekte stranden in het zuiden is er genoeg flora en fauna te vinden die een prima combinatie vormen met uitstapjes naar de prachtige tempels en pagodes die Thailand te bieden heeft. Daarnaast biedt dit land natuurlijk vele activiteiten: u kunt fietsen, kanovaren, uitgebreid winkelen etcetera. Uw vakantie is niet compleet zonder een verblijf op een van de vele strandbestemmingen met een ruime keuze aan resorts.

meer informatie


Vakantie Vietnam

Vietnam is misschien wel één van de meest fascinerende bestemmingen van Azië. U vindt er een schitterende natuur met prachtige heuvel- en berggebieden, vlakke rivierdelta's met eindeloze rijstvelden en langgerekte stranden met prachtige baaien en kristalhelder water. Ook cultureel heeft Vietnam, met haar ruim 4000 jaar oude geschiedenis, veel te bieden. Er zijn talloze tempels en pagodes en sporen uit de Franse koloniale tijd. In het noorden wonen nog bergstammen die nog nauwelijks " vervietnameesd" zijn, laat staan verwesterd. Deze minderheden vormen een schil contrast met de moderne steden Hanoi en Ho Chi Minh-Stad.

Vietnam is een land dat razendsnel verandert sinds in 1986 de 'doi moi' werd ingezet: de nieuwe economische politiek die ook de samenleving heeft bevrijd en het toerisme een impuls heeft gegeven. Vietnam is misschien wel één van de meest fascinerende bestemmingen van Azië. U vindt er een schitterende natuur met prachtige heuvel- en berggebieden, vlakke rivierdelta's met eindeloze rijstvelden en langgerekte stranden met prachtige baaien en kristalhelder water. Ook cultureel heeft Vietnam, met haar ruim 4000 jaar oude geschiedenis en een rijk koloniaal verleden, veel te bieden.
meer informatie