U bevindt zich hier: Reisorganisaties Namasté Reizen Thailand  
 NAMASTÉ REIZEN
Cambodja
Laos
Maleisie
Thailand
Vietnam
 REISORGANISATIES
Van Verre
Thailand online
Vietnam online
MaleisiŽ online
Laos online
Cambodja online
Djoser
Reisspecialist.nl
NRV Holiday
Baobab
OAD
FOX Vakanties
Wereldreisgids.nl
Namasté Reizen
De Reisspecialisten
Koning Aap Reizen
KRAS
Vamonos Travels
De Jong Intra Vakanties
Kuoni
Traveltroef
BezoekThailand.nl

THAILAND
 Ontdek Thailand

U reist per minibus met chauffeur en maakt de excursies in het gezelschap van een groep. Overnachtingen in sfeervolle accommodaties, door ons persoonlijk met veel aandacht geselecteerd. Een reis met voldoende rustpunten en leuke activiteiten. Bekijk groen Bangkok vanaf de fiets! Over marktjes en dwars door huiskamers. Overnacht op de mooiste jungle rafts in het gebied van de River Kwai. Ga back to basic tijdens een trekking door het noorden van Thailand. Maak kennis met de kleurrijke bergstammen van het noorden. Proef van de heerlijke Thaise keuken. Wij verklappen graag onze favoriete adresjes! Relax een aantal dagen op het tropische eiland Koh Chang. Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar eigen wens aan te passen.

meer informatie


Here Comes the Sun!

U reist per minibus met chauffeur en maakt de excursies in het gezelschap van een groep. Een week rondreizen en een week ontspannen op een tropisch eiland! Overnachtingen in sfeervolle accommodaties, veelal met zwembad. Maal een bijzondere fietstocht door Bangkok, dwars Chinatown, een mooie tocht met een longtail boot over de Chao Praya en ontdek de mooiste tempels! Actief en avontuurlijk bezoek aan een National Park! Proef van de heerlijke Thaise keuken. Wij verklappen graag onze favoriete adresjes! Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar eigen wens aan te passen.
meer informatie


 

Kennismaking met Thailand

U reist per auto met privé-chauffeur, een comfortabele manier van reizen. Overnachtingen in sfeervolle accommodaties, door ons persoonlijk met veel aandacht geselecteerd. Bekijk groen Bangkok vanaf de fiets! Over marktjes en dwars door huiskamers. Overnacht in een jungle camp in een nog ongerept gebied van de River Kwai. Ga back to basic tijdens een trekking door het noorden van Thailand. Maak kennis met de kleurrijke bergstammen van het noorden. Maak een avontuurlijke raftingtocht op een bamboevlot. Proef van de heerlijke Thaise keuken. Wij verklappen graag onze favoriete adresjes! Geniet van zon, zee en strand op het tropische eiland Koh Chang. Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar eigen wens aan te passen.
meer informatie


 

Circle of the North

U reist per auto met privé-chauffeur, een comfortabele manier van reizen. Overnachtingen in sfeervolle accommodaties, door ons persoonlijk met veel aandacht geselecteerd. Stap op de boot voor een tocht over de onbekende klongs van Bangkok. Bezoek de Golden Triangle, waar Thailand, Laos en Myanmar samen komen. Geniet van de serene rust en stilte in de bergen van Thailand. Maak kennis met de kleurrijke bergstammen van het noorden. Maak een avontuurlijke raftingtocht op een bamboevlot. Proef van de heerlijke Thaise keuken. Wij verklappen graag onze favoriete adresjes! Geniet van zon, zee en strand op schildpadeiland Koh Tao. Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar eigen wens aan te passen.
meer informatie


Isaan & Koh Kood

U reist per auto met privé-chauffeur, een comfortabele manier van reizen. Een reis door het onbekende Thailand: Isaan. Overnachtingen in bijzondere accommodaties zoals in een homestay en in een prachtig boutique hotel aan de Mekong. U neemt een kijkje in het dagelijks leven op het platteland en ontdekt de rijke historie uit de tijd van de Khmer. Ontspan aan het eind van uw reis op het nog onbedorven tropische strand van Koh Kood! Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar eigen wens aan te passen.
meer informatie


 

Thailand, maar dan anders!

U reist per auto met privé-chauffeur, een comfortabele manier van reizen. Overnachtingen in sfeervolle accommodaties, door ons persoonlijk met veel aandacht geselecteerd. Laat u verrassen door een andere kant van Thailand tijdens een reis door de I-saan. Doe wat 98% van de toeristen niet doen; bezoek het noord-oosten van Thailand. Een mooie combinatie tussen stad en platteland. Stap op de boot voor een tocht over de onbekende klongs (kanalen) van Bangkok. Bekijk groen Bangkok vanaf de fiets! Leer alles over de geschiedenis van de Khmer. Beleef een spannend avontuur tijdens de avondwandeling in het Kao Yai National Park. Proef van de heerlijke Thaise keuken. Wij verklappen graag onze favoriete adresjes! Geniet van zon, zee en strand op het tropische eiland Koh Chang. Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar eigen wens aan te passen.
meer informatie


 

Bangkok & Tropisch genieten

U reist per auto met privé-chauffeur, een comfortabele manier van reizen. Overnachtingen in sfeervolle luxe accommodaties, door ons persoonlijk met veel aandacht geselecteerd. Stadstours volledig aangepast aan uw wensen. Geniet van een Thais welkomstdiner tijdens een candle light dinner cruise over de Chao Phraya rivier. Bekijk groen Bangkok vanaf de fiets! Over marktjes en dwars door huiskamers. Stap op de boot voor een tocht over de onbekende klongs (kanalen) van Bangkok. Bezoek de mooiste tempels van Bangkok. Proef van de heerlijke Thaise keuken. Wij verklappen graag onze favoriete adresjes! Laat alle spanning van u afgleiden tijdens een orientaalse massage. Geniet van zon, zee, strand en uw luxe verblijf op het tropische eiland Koh Samui. Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar eigen wens aan te passen.
meer informatie


 

Southern Treasures

U reist per auto met privé-chauffeur, een comfortabele manier van reizen. Overnachtingen in sfeervolle accommodaties, door ons persoonlijk met veel aandacht geselecteerd. Bezoek de mooiste tempels van Thailand. Kom tot rust tijdens een tweedaagse Mekhala cruise naar de vroegere hoofdstad Ayutthaya. Ga back to basic tijdens een verblijf in de jungle van Khao Sok. Ga op zoek naar wildlife! Ontdek een aantal van de mooiste eilandjes in het zuiden van Thailand. Proef van de heerlijke Thaise keuken. Wij verklappen graag onze favoriete adresjes! Geniet van zon, zee en strand op Koh Samui & Koh Phi Phi. Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar eigen wens aan te passen.
meer informatie


 

Thailand & Angkor Wat

U reist per auto met privé-chauffeur, een comfortabele manier van reizen. Overnachtingen in sfeervolle luxe accommodaties, door ons persoonlijk met veel aandacht geselecteerd. Stadstours volledig aangepast aan uw wensen. Geniet van een Thais welkomstdiner tijdens een candle light dinner cruise over de Chao Phraya rivier. Stap op de boot voor een tocht over de onbekende klongs (kanalen) van Bangkok. Bezoek de mooiste tempels van Bangkok. Bezoek het adembenemende tempelcomplex Angkor Wat, een wereldwonder! Proef van de heerlijke Thaise keuken. Wij verklappen graag onze favoriete adresjes! Laat alle spanning van u afgleiden tijdens een orientaalse massage. Geniet van zon, zee, strand en uw luxe verblijf aan het tropische strand van Hua Hin. Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar eigen wens aan te passen.
meer informatie