U bevindt zich hier: Reisorganisaties Namasté Reizen Maleisie  
 NAMASTÉ REIZEN
Cambodja
Laos
Maleisie
Thailand
Vietnam
 REISORGANISATIES
Van Verre
Thailand online
Vietnam online
MaleisiŽ online
Laos online
Cambodja online
Djoser
Reisspecialist.nl
NRV Holiday
Baobab
OAD
FOX Vakanties
Wereldreisgids.nl
Namasté Reizen
De Reisspecialisten
Koning Aap Reizen
KRAS
Vamonos Travels
De Jong Intra Vakanties
Kuoni
Traveltroef
BezoekThailand.nl

MALEISIE
 Malaysia Self-Drive

Een mooie self-drive reis langs de hoogtepunten van West-Maleisië, een ideale manier om op uw eigen tempo kennis te maken met dit gastvrije land. De reis biedt een goede balans tussen cultuur, natuur en strand. Zo ervaart u de rijke historie van Kuala Lumpur en bezoekt u het hart van het oudste regenwoud ter wereld; Taman Negara. Ook overnacht u in een architectonisch meesterwerk in Penang en sluit u de reis af op het paradijselijke eiland Langkawi. Het verkeer in West-Maleisië is veilig en niet chaotisch en dit maakt het uitermate geschikt voor een self-drive reis. Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar eigen wens aan te passen.

meer informatie


 

Kennismaking met MaleisiŽ

Een individuele rondreis naar de hoogtepunten van West-Maleisië, ideaal voor een eerste kennismaking met dit gastvrije land. De reis biedt een goede balans tussen cultuur, natuur en strand. Zo ervaart u de rijke historie van Kuala Lumpur en Melaka, en bezoekt u het hart van het oudste regenwoud ter wereld; Taman Negara. Laat u fascineren door de aantrekkingskracht van de olifanten in Kualah Gandah, overnacht in een architectonisch meesterwerk in Penang en sluit de reis af op het paradijselijke eiland Langkawi. De reis is ook goed geschikt voor gezinnen met kinderen. Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar eigen wens aan te passen.

meer informatie


 

Cultuur, natuur & tropisch genieten

Een individuele rondreis naar de mooiste gebieden van West-Maleisië, ideaal voor een eerste kennismaking met dit gastvrije land. De reis biedt een goede balans tussen cultuur, natuur en strand. Ervaar de rijke historie van Kuala Lumpur en Melaka, bezoek het hart van het oudste regenwoud ter wereld, laat je fascineren door de aantrekkingskracht van de olifanten in Kualah Gandah en sluit de reis af op het tropische Pulau Redang. Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar eigen wens aan te passen

meer informatie


Verrassend Sabah en Brunei

Een individuele rondreis naar Maleisisch Borneo en Brunei, inclusief bijzondere extra's en speciale aandacht voor de unieke natuur en cultuur van Sabah en Brunei. Laat u verrassen door de unieke natuur van het Kinabalu National Park en ga op zoek naar de orang-oetans en neusapen van de Kinabatangan Rivier. Bezoek het bijzondere Brunei, waar de contrasten van de hoofdstad u niet onopgemerkt zullen blijven! Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar eigen wens aan te passen.

meer informatie


 

Op zoek naar orang-oetans en neusapen

Een individuele rondreis met extra aandacht voor de unieke natuur van Maleisisch Borneo. Overnachtingen in eenvoudige lodges en goede, middenklasse accommodaties. Ervaar het dagelijkse leven van de oorspronkelijke en zeer gastvrije Iban-stam en ga op zoek naar de grootste bloem ter wereld in het Kinabalu National Park; de rafflesia van wel 1 meter doorsnee! Bewonder het broedproces van de zeeschildpad in het holst van de nacht en ontmoet de orang-oetans van Sepilok. Speur de Kinabatangan Rivier af op zoek naar de neusaap en laat tenslotte al je ervaringen bezinken op een tropisch strand bij Kota Kinabalu! Kortom, een prachtige reis vol ervaringen, belevingen en indrukken die u nooit meer loslaten... Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar eigen wens aan te passen.

meer informatie


 

Borneo Nature Trail

Een individuele rondreis naar Maleisisch Borneo, inclusief bijzondere extra's en speciale aandacht voor de unieke natuur en cultuur van Sarawak en Sabah. Laat u verrassen door de prachtige natuur van het Kinabalu National Park en ga op zoek naar de orang-oetans en neusapen van de Kinabatangan Rivier. Geniet van een mooie zonsopgang na een avontuurlijke beklimming van de Mt. Kinabalu. Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar eigen wens aan te passen.

meer informatie


Ontdek het beste van MaleisiŽ

Een individuele rondreis naar de hoogtepunten van West-Maleisië en Maleisisch Borneo. Beleef de jungle van het oudste regenwoud ter wereld. Sta oog in oog met orang oetans en neusapen vanaf de Kinabatangan Rivier. Laat je fascineren door de diversiteit aan flora en fauna van het Kinabalu National Park en geniet van de stranden van Kota Kinabalu. Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar eigen wens aan te passen

meer informatie


Malaysia Short Break

Een luxe korte individuele rondreis naar het mooie West-Maleisië, ideaal voor een eerste kennismaking met dit gastvrije land. Ontdek de hoogtepunten van Kuala Lumpur en geniet van de rust in de groene Cameron Highlands. Sluit de reis vervolgens af op het tropische en exclusieve Pangkor Laut. Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar eigen wens aan te passen.

meer informatie