U bevindt zich hier: Reisorganisaties Namasté Reizen Cambodja  
 NAMASTÉ REIZEN
Cambodja
Laos
Maleisie
Thailand
Vietnam
 REISORGANISATIES
Van Verre
Thailand online
Vietnam online
MaleisiŽ online
Laos online
Cambodja online
Djoser
Reisspecialist.nl
NRV Holiday
Baobab
OAD
FOX Vakanties
Wereldreisgids.nl
Namasté Reizen
De Reisspecialisten
Koning Aap Reizen
KRAS
Vamonos Travels
De Jong Intra Vakanties
Kuoni
Traveltroef
BezoekThailand.nl

CAMBODJA
 Ontdek Cambodja & Tropisch Thailand

Een individuele rondreis die u veel gelegenheid biedt om op eigen gelegenheid het land te verkennen. Het vervoer (soms lokaal) geeft u de gelegenheid de lokale bevolking beter te leren kennen. U brengt onder andere een bezoek aan het immense Angkor Wat. De overnachting bij de lokale bevolking is een reis op zich en tevens zeer bijzonder om mee te maken. U heeft dan ook alle tijd om alle indrukken te verwerken, terwijl u onder de palmbomen ligt op het strand van Koh Chang. Koh Chang is een van de grootste eilanden van Thailand en is tevens een nationaal park. Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar eigen wens aan te passen.
meer informatie


 

Cambodja budget tour

Een veelzijdige reis door Cambodja, waarbij veel individuele vrijheid is en veel dagen op eigen inzicht ingedeeld kunnen worden. De route voert voor een groot deel langs en zelfs over het Tonle Sap meer. De boottocht tussen Battambang en Siem Reap is een van de mooiste in het land en voert u richting de tempels van Angkor Wat. De reis gaat verder richting het nog vrij onbekende oosten van Cambodja, dicht tegen de Vietnamese grens aan. Deze omgeving is moeilijk bereikbaar en daarom is het een van de mooiste gebieden van het land. U vervolgt deze reis in het zuiden van het land. Hier overnacht u onder andere in een klein vissersplaatsje in een leuke accommodatie. Het einde van de reis is op het strand van Sihanoukville. Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar eigen wens aan te passen.
meer informatie


 

Kennismaking met Cambodja

Een mooie kennismakingsreis door Cambodja. Het vervoer is veelal per auto met privé-chauffeur, een comfortabele manier van reizen. Maak onder andere kennis met de bijzondere tempels van Angkor Wat, die behoren tot een van de wereld wonderen. Wat dacht u van een bezoek aan het Koh Dach zijden-eiland, waar u kennis maakt met de traditionele manier van weven. De charmante provincie Mondulkiri, met zijn eigen klimaat, mensen en natuur. Uiteraard kunt u deze reis afsluiten op het strand van Sihanoukville. Hier overnacht u in een klein en gezellig hotel op slechts 200 meter afstand van het strand. Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar eigen wens aan te passen.

meer informatie


Cambodja in Slow Motion

Maak in een rustig tempo kennis met Cambodja. Tijdens deze 16-daagse privé-rondreis verblijft u slechts in vier accommodaties. U bezoekt het indrukwekkende tempelcomplex Angkor Wat. Ook een bezoek aan de tempels van Beng Melea zijn in het programma opgenomen. Geniet van een mooie fietstocht. Vaar met de Vlaam Bart over de Kampong Bye River. Geniet van een heerlijke spa-behandeling en volg yoga- en meditatielessen. Ontdek het nog ongerepte badplaatsje Kep en haar mooie tropische omgeving.
meer informatie


 

Cambodja maar dan anders

Een veelzijdige en complete reis door Cambodja. U bezoekt tijdens deze reis alle bijzondere plekken van het land en dat op een comfortabele manier van reizen per auto met privé-chauffeur. U brengt een bezoek aan het verrassend gezellige Phnom Penh, de hoofdstad van cambodja. U maakt een mooie tocht rond het Tonle Sap meer en een deel van de reis vaart u door de zijtakken van dit grote meer. Natuurlijk ontbreekt een bezoek aan de Angkor Wat tempels niet. En als dat nog niet alles is, bezoekt u ook nog de overweldigende natuur in het oosten van Cambodja. Deze gebieden herbergen een bijzondere jungle en tevens leven er nog enkele bergstammen afgezonderd van de westerse beschaving. Na het vele reizen is een afsluiting van deze reis op het strand in Sihanoukville geen overbodige luxe. Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar eigen wens aan te passen.

meer informatie


 

Laos & Cambodja

U reist per auto met privé-chauffeur of per gedeelde minibus een comfortabele en gemakkelijke manier van reizen. Beleef de warme gastvrijheid van de Laotiaanse cultuur tijdens bezoeken aan diverse traditionele bergstammen, vaak kleurrijk versierd van top tot teen. Ook de natuurlijke pracht van Laos zal niet onopgemerkt blijven tijdens deze reis; prachtige vergezichten, oprijzende kalkstenen rotsformaties en eindeloze rijstvelden bieden de ideale ingrediënten voor prachtige momenten en foto’s. Cambodja maakt de reis niet minder interessant en is een perfecte aanvulling op het programma in Laos. Dwaal direct na aankomst uren rond in het immens grote Angkor Wat, bezoek de Killing Fields van Phnom Penh. U sluit de reis af op het strand van Sihanoukville. Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar eigen wens aan te passen.
meer informatie


Vietnam & Cambodja

Afwisselende rondreis met combinatie van cultuur, avontuur en natuur
Veel contact met de lokale bevolking
Bezoek aan Halong Bay, de Cu Chi Tunnels en Angkor Wat
Mooie boottochten door Halong Bay en de Mekong Delta
Vertrek is iedere dag mogelijk

U kunt de reis geheel aan uw wensen aanpassen!

meer informatieIndochina op zín best!

Een bijzondere reis naar de hoogtepunten van Indochina: Laos, Vietnam en Cambodja. Start uw reis met een bezoek aan de oude koningstad Luang Prabang in Laos en ervaar direct wat de historische rijkdom is van deze stad. Stap aan boord van een traditionele Junk in het magische Halong Bay, en wordt de volgende ochtend gewekt door een onvergetelijke zonsopgang. Laat halverwege de reis al de ervaringen en indrukken rustig op u inwerken op de stranden van Hoi An om vervolgens door te reizen naar Cambodja, waar o.a. het wereldwonder Angkor Wat en de Killing Fields van Phnom Penh op u wachten. Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar eigen wens aan te passen.

meer informatie


The Victoria Trail

U reist per auto met privé-chauffeur, een comfortabele manier van reizen. Afwisselende rondreis door Vietnam en Cambodja met combinatie van cultuur, natuur en strand. Overnachtingen in de sfeervolle en luxe Victoria Hotels. Mooie boottochten door Halong Bay en de Mekong Delta. Bezoek aan de oude koninklijke stad Hué en het grootste religieuze bouwwerk Angkor Wat. U kunt op iedere gewenste dag vertrekken. Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar eigen wens aan te passen.

meer informatie