U bevindt zich hier: Reisorganisaties Namasté Reizen Vietnam  
 NAMASTÉ REIZEN
Cambodja
Laos
Maleisie
Thailand
Vietnam
 REISORGANISATIES
Van Verre
Thailand online
Vietnam online
MaleisiŽ online
Laos online
Cambodja online
Djoser
Reisspecialist.nl
NRV Holiday
Baobab
OAD
FOX Vakanties
Wereldreisgids.nl
Namasté Reizen
De Reisspecialisten
Koning Aap Reizen
KRAS
Vamonos Travels
De Jong Intra Vakanties
Kuoni
Traveltroef
BezoekThailand.nl

VIETNAM
 Avontuurlijk Vietnam

U reist per auto met privé-chauffeur, een comfortabele manier van reizen. Overnachtingen in kleinschalige accommodaties. Stadstours aangepast aan uw wensen. Bezoek de kleurrijke markten waar bergstammen handgemaakte produkten verkopen. Beklim Vietnam's hoogste berg, Mount Fansipan, 3143 meter hoog! Duik tijdens een stadswandeling in het Franse verleden van Hoi An. Vaar per speedboot naar de zeven Cham Islands, voor de kust van Hoi An. Overnacht bij een Vietnamese familie in de Mekong Delta. Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar wens aan te passen.

meer informatie


 

Vietnam by Rail

Per trein van Noord naar Zuid-Vietnam. Treinkaartjes, transfers en hotels worden door ons geregeld, de rest regelt uzelf! Overnachtingen in kleinschalige accommodaties. Maak kennis met de bergstammen en hun eeuwenoude gebruiken. Stap op de fiets voor tochten door Hoi An en Hue. Geniet van zon, zee en strand! Ontdek de leukste winkels van Ho Chi Minh City. Wij verklappen graag onze favoriete adresjes. Kruip door de Cu Chi tunnels, een 200 km lang ondergronds netwerk. Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar wens aan te passen.

meer informatie


Kennismaking met Vietnam

U reist per auto met privé-chauffeur, een comfortabele manier van reizen. Overnachtingen in kleinschalige accommodaties. Een reis langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Vietnam. Cultuur, natuur, en strand wisselen elkaar af. Ontdek het echte Hanoi tijdens een tour per riksja. Proef van de tradionele Vietnamse keuken. Laat u rondvaren op een traditionele Junk door Halong Bay. Ervaar de rust van de Mekong Delta tijdens een mooie boottocht. Ontdek de kunst van het niets doen tijdens een verblijf in Mui Ne. Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar wens aan te passen.

meer informatie


 

Circle of the North

U reist per auto met privé-chauffeur, een comfortabele manier van reizen. Overnachtingen in kleinschalige accommodaties. Stadstours aangepast aan uw wensen. Ontdek het echte Hanoi tijdens een tour per riksja. Overnacht op het platteland bij een White Thai familie. Vaar per traditionele Junk door Halong Bay. Daal de rivier af naar de Perfume Pagoda, omringd door rijstvelden. Proef van de tradionele Vietnamse keuken. Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar wens aan te passen.

meer informatie


The best of Vietnam

Afwisselende rondreis met combinatie van cultuur, avontuur en natuur
Veel contact met de lokale bevolking
Breng een bezoek aan de kleurrijke markt in Sapa
Bezoek aan Halong Bay en de Cu Chi Tunnels
Vertrek is iedere dag mogelijk
Ontspannen op een tropisch eiland
U kunt de reis geheel aan uw wensen aanpassen!

meer informatie


 

Vietnam, maar dan anders!

U reist per auto met privé-chauffeur, een comfortabele manier van reizen. Overnachtingen in kleinschalige accommodaties. Stadstours aangepast aan uw wensen. Laat je verrassen door het nog ongerepte noord-oosten van Vietnam. Het Ba Be National Park kent wel 400 verschillende plantensoorten! Maak tijdens een wandeling kennis met de etnische minderheden Tay, Hmong en Dzao. Niets is leuker dan over kleurrijke markten struinen. Duik tijdens een stadswandeling in het Franse verleden van Hoi An. Met een beetje geluk kunt u oog in oog komen te staan met de Indochinese tijger in het Yok Don National Park. Overnacht bij een Vietnamese familie in de Mekong Delta. Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar wens aan te passen.
meer informatie


 

Vietnam in stijl!

U reist per auto met privé-chauffeur, een comfortabele manier van reizen. Afwisselende rondreis met combinatie van cultuur, natuur en strand. Overnachtingen in door ons speciaal geselecteerde luxe hotels. Bezoek aan en overnachting in Halong Bay. Ontmoeting met de bijzondere bergstammen van het noorden. Bezoek aan cultureel Hué. Afsluiten in een luxe verblijf aan het strand van Hoi An. U kunt op iedere gewenste dag vertrekken. Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar eigen wens aan te passen.

meer informatie


Vietnam voor levensgenieters

U reist per auto met privé-chauffeur, een comfortabele manier van reizen. Afwisselende rondreis met combinatie van cultuur, natuur en strand. Overnachtingen in door ons speciaal geselecteerde sfeervolle en luxe hotels. Bezoek aan en overnachting in Halong Bay en de Mekong Delta. Bezoek aan cultureel Hanoi en Hué. Afsluiten in een luxe villa aan het zandstrand van Phan Thiet. U kunt op iedere gewenste dag vertrekken. Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar eigen wens aan te passen.
meer informatie


The Victoria Trail

U reist per auto met privé-chauffeur, een comfortabele manier van reizen. Afwisselende rondreis door Vietnam en Cambodja met combinatie van cultuur, natuur en strand. Overnachtingen in de sfeervolle en luxe Victoria Hotels. Mooie boottochten door Halong Bay en de Mekong Delta. Bezoek aan de oude koninklijke stad Hué en het grootste religieuze bouwwerk Angkor Wat. U kunt op iedere gewenste dag vertrekken. Deze reis dient ter inspiratie en is geheel naar eigen wens aan te passen.

meer informatie