U bevindt zich hier: Reisorganisaties FOX Vakanties Single Maar Niet Alleen  
 FOX VAKANTIES
Couples Only
Single Maar Niet Alleen
 REISORGANISATIES
Van Verre
Thailand online
Vietnam online
MaleisiŽ online
Laos online
Cambodja online
Djoser
Reisspecialist.nl
NRV Holiday
Baobab
OAD
FOX Vakanties
Wereldreisgids.nl
Namasté Reizen
De Reisspecialisten
Koning Aap Reizen
KRAS
Vamonos Travels
De Jong Intra Vakanties
Kuoni
Traveltroef
BezoekThailand.nl

SINGLE MAAR NIET ALLEEN
  

Niets moet, veel kan
Als vaste regel wordt bij aankomst op de bestemming door de reisleider een Happy Hour en aansluitend een gezellig welkomstdiner georganiseerd. Tevens neemt de reisleider het programma met u door en geeft u nuttige informatie over de reis.

Het uitgangspunt van Single Maar Niet Alleen-reizen is dat niets moet, maar wel veel kan. De basis is het reisprogramma, dat uitvoerig staat beschreven op deze site. Daarnaast worden ter plaatse gezamenlijke activiteiten georganiseerd door de reisleider. Hier kunt u geheel vrijblijvend aan deelnemen. Maar u heeft ook de vrijheid om individueel of met andere deelnemers iets te ondernemen. De reisleider kent het land als geen ander en zal u graag adviseren.

De meeste rondreizen zijn op basis van halfpension, dat wil zeggen inclusief ontbijt en lunch/diner. In de praktijk wordt de lunch meestal gezamenlijk gebruikt en zal de reisleider 's avonds een voorstel doen voor het diner (optioneel). U bent echter geheel vrij om dit zelf of met andere deelnemers uit de groep te organiseren. Niets moet.