U bevindt zich hier: Reisorganisaties Djoser  
 REISORGANISATIES
Van Verre
Thailand online
Vietnam online
MaleisiŽ online
Laos online
Cambodja online
Djoser
Reisspecialist.nl
NRV Holiday
Baobab
OAD
FOX Vakanties
Wereldreisgids.nl
Namasté Reizen
De Reisspecialisten
Koning Aap Reizen
KRAS
Vamonos Travels
De Jong Intra Vakanties
Kuoni
Traveltroef
BezoekThailand.nl

DJOSER
 Ronreis Indochina

Rondreis Indochina

Onderweg door Vietnam, China, Laos en Cambodja reis je door het voormalige Franse Indochina en bezoek je plaatsen als Saigon, Hanoi, Kunming, Luang Prabang, Vientiane, Angkor Wat en Phnom Penh. Ontdek de Franse invloeden in deze kleurrijke landen in Zuid-Oost Azië.

Kies een reisRondreis Vietnam, China, Laos & Cambodja, 27 dagen
Bijzondere rondreis door vier landen in Zuid-Oost Azië. Ontdek de rijke cultuur en natuur van deze voormalige Franse gebieden zoals Halong Baai, Luang Prabang en de tempels van Angkor in Cambodja.

meer informatie


 

De andere manier van reizen van Djoser
‘De andere manier van reizen’ van Djoser is er voor iedereen die veel individuele vrijheid wil combineren met het gemak van een groepsreis. Djoserreizigers zijn nieuwsgierig naar het dagelijks leven in andere culturen, genieten van eeuwenoude kunstschatten en willen zich laten overrompelen door de schoonheid van ongerepte natuur. Over vervoer en verblijf hoef je je geen zorgen te maken, dat is allemaal prima geregeld. Onze deskundige en enthousiaste reisbegeleiding staat voor je klaar én je hebt de vrijheid om er zelf op uit te trekken. Zo heb je alle gelegenheid om kennis te maken met andere landschappen, culturen en mensen; de beste manier om een land écht te ontdekken. Dat is de andere manier van reizen!