U bevindt zich hier: Reisorganisaties Van Verre Cambodja  
 VAN VERRE
Thailand
Vietnam
Maleisie
Cambodja
Laos
 REISORGANISATIES
Van Verre
Thailand online
Vietnam online
MaleisiŽ online
Laos online
Cambodja online
Djoser
Reisspecialist.nl
NRV Holiday
Baobab
OAD
FOX Vakanties
Wereldreisgids.nl
Namasté Reizen
De Reisspecialisten
Koning Aap Reizen
KRAS
Vamonos Travels
De Jong Intra Vakanties
Kuoni
Traveltroef
BezoekThailand.nl

CAMBODJA
 

Reizen in Cambodja, uw privé vakantie op maat

De voornaamste reden voor velen om naar Cambodja te reizen, is het prachtige tempelcomplex Angkor. Maar in dit fascinerende land kunt u nog veel uitgebreidere rondreizen maken. De hoofdstad Phnom Penh, de vriendelijke, gastvrije bevolking die nog op authentieke en traditionele manier leeft, de ongerepte natuur in het noordoosten. Heeft u de voorkeur voor een privé vakantie in Cambodja, waar u kunt genieten van natuur, cultuur, strand en heerlijk eten? Dan is een reis door Cambodja van Van Verre zeker iets voor u!


 

Verre en recente historie tijdens reizen door Cambodja

Het absolute hoogtepunt van uw privé vakantie door Cambodja is het wereldberoemde Angkor Wat. Dit is een monument van wereldformaat en staat dan ook terecht op de Unesco-lijst van Werelderfgoederen. Angkor beslaat een gebied van wel 25 km2, waar meer dan 100 monumenten uit het verleden te vinden zijn.
De beroemdste tempel is de Angkor Wat, maar u zult tijdens uw vakantie in Cambodja ook zeker de nu verlaten stad Angkor Thom en de tempel Ta Prohm bezoeken. De tempels zijn gebouwd tussen de 6e en 13e eeuw. Veel is ook nog verborgen in de jungle. Rondreizen hier is een ontdekkingstocht in de oudheid. De Fransen hebben eveneens in Cambodja hun sporen achtergelaten, in de stadskern van Siem Reap treft u nog Franse invloeden in koloniale gebouwen aan. In Phnom Penh zult u tijdens uw reis door Cambodja in aanraking komen met de recente gruwelijkheden van de Rode Khmer, zoals de Killing Fields. Cambodja kent duidelijk veel historie.


 

Reis langs onbekende plekken in Cambodja

De reis per boot van Siem Reap naar Battambang wordt wel bestempeld als de mooiste boottocht die er in Cambodja te maken is. Vanaf het water ziet u het dagelijks leven van de Cambodjanen langs de kant. Rondreizen hier betekent, dat u snel in contact komt met de lokale bevolking. U ziet tijdens uw privé-rondreis de mensen zichzelf, hun dieren, hun kleren en hun groenten wassen. Kindertjes zwaaien en plonzen in het water. Houten hutjes staan vlak langs de kant of zelfs op het water gebouwd. Reizen in de natuur hier is prachtig. In Battambang zijn nog veel koloniale huizen te vinden. Een vrij onbekend deel van Cambodja.
Mondulkiri, in een afgelegen deel van Cambodja, is een heuvelgebied waar meer dan 10 verschillende stammen nog volgens hun authentieke levenswijzen leven. Reizen naar dit deel van Cambodja is een avontuur. U ziet tijdens uw privé-reis frisse groene heuvels met dennenbomen. De belangrijkste plaats is Sen Monorom, u kunt heerlijk wandelen rondom de twee meren hier. Uw vakantie in Cambodja voert door diverse dorpjes, waar de bewoners u net zo nieuwsgierig bekijken, als u hen.


 

Waarom uw Cambodja vakantie door Van Verre laten verzorgen?

Onze rondreizen zijn privé-vakanties; u reist dus door Cambodja met uw eigen gezelschap. Dat betekent: vrijheid! U stopt wanneer u wilt, u kunt op uw gemak foto’s nemen of een wandeling door een dorpje of in de natuur maken. De routes bepaalt u zelf van te voren, in overleg met één van onze landendeskundigen. U slaapt in sfeervolle en bijzondere hotels. Een privé-rondreis van Van Verre biedt u een andere kijk op Cambodja. Kijk bij de rondreizen en bouwstenen, om inspiratie voor uw vakantie naar Cambodja op te doen! Alle reizen kan men aanpassen aan uw wensen.

meer informatie