U bevindt zich hier: Reisorganisaties Van Verre Maleisie  
 VAN VERRE
Thailand
Vietnam
Maleisie
Cambodja
Laos
 REISORGANISATIES
Van Verre
Thailand online
Vietnam online
MaleisiŽ online
Laos online
Cambodja online
Djoser
Reisspecialist.nl
NRV Holiday
Baobab
OAD
FOX Vakanties
Wereldreisgids.nl
Namasté Reizen
De Reisspecialisten
Koning Aap Reizen
KRAS
Vamonos Travels
De Jong Intra Vakanties
Kuoni
Traveltroef
BezoekThailand.nl

MALEISIE
 

Reizen door Maleisie, uw privéreis op maat

Al reizend door Maleisië ontdekt u Azië! Maleisië is een smeltkroes van verschillende bevolkingsgroepen. Maleiers, Indiërs en Chinezen, ieder met hun eigen cultuur en tradities, leven vreedzaam naast elkaar. De inwoners van Maleisië zijn heel vriendelijk en zullen u tijdens uw reis met open armen ontvangen. Reizen door Maleisië is gemakkelijk en veilig. Het land leent zich uitstekend voor een rondreis op maat, die wij samen met u samenstellen.


 

Reis door West-Maleisië en Borneo en ontdek twee werelden

Reizen door Maleisië betekent verschillende werelden ontdekken. Schitterende bounty-stranden met wuivende palmbomen en de oudste regenwouden ter wereld maken het tropische Maleisië tot een geweldig vakantieland. Geografisch gezien bestaat Maleisië uit twee delen, die van elkaar gescheiden worden door de Zuid-Chinese zee. West-Maleisië is gelegen tussen Thailand en Singapore. Het oostelijke deel van Maleisië, Borneo, bestaat uit de staten Sabah en Sarawak. U kunt een privérondreis maken door Maleisië, die beide delen van het land combineert, of u kunt er voor kiezen om een van beide gebieden te bezoeken. Waar u ook voor kiest, reizen door Maleisië is een fantastische ervaring.


 

Een reis door boeiend West-Maleisië

Een reis door West-Maleisië voert naar de metropool Kuala Lumpur, vele kleine eilandjes, de oostkust met zijn eindeloze stranden, het oudste oerwoud ter wereld, lieflijke dorpjes, koele gebieden met theetuinen en een koloniale geschiedenis in Melaka, Kuala Lumpur en Penang. U kunt voor uw reis door West-Maleisië een huurauto regelen. Als u liever niet zelf rijdt, dan regelen we een chauffeur voor u. Reizen door zowel de westkant als de oostkant van Maleisië is een ware belevenis.


Pure jungle in Borneo, Sabah en Sarawak: een onvergetelijke reis

Maleisisch Borneo heeft de mooiste natuurgebieden van heel Azië. Rondreizen door dit deel van Maleisië is qua natuur het mooist denkbare. U kunt naar de belangrijkste delen van Borneo, het oostelijk deel van Maleisië, reizen. Bezoek het junglegebied van Sarawak, waar de Ibans leven middenin de wilde natuur. In het Mulu National Park zijn enorme grotten. Ook Sabah, het noordelijk deel van Borneo, heeft veel te bieden: een mangrovejungle bij het Sukau National Park, de jungle in het berggebied bij Danum Valley, het orang utan opvangkamp bij Sepilok en het Kinabalu National Park. Waarschijnlijk wilt u tijdens u reis naar Maleisië ook wel een paar dagen ontspannen op een van de prachtige bounty-eilanden? Bij Mabul Island en Langkayan Island kunt u prachtig snorkelen en duiken. De kans dat u schildpadden ziet is vrij groot. We kunnen dit allemaal in uw privérondreis door Borneo, Sabah en Sarawak opnemen.


 

Waarom uw reis door Maleisië door Van Verre laten verzorgen?

Onze rondreizen zijn privévakanties. U reist dus door Maleisië met uw eigen gezelschap. Dat betekent: vrijheid! U stopt wanneer u wilt, u kunt op uw gemak foto’s nemen of een wandeling door een dorpje of in de natuur maken. De routes bepaalt u zelf van te voren, in overleg met een van onze landendeskundigen. U slaapt in sfeervolle en bijzondere hotels. Een privérondreis van Van Verre biedt u een andere kijk op Maleisië. Kijk bij de rondreizen en bouwstenen, om inspiratie voor uw reis op te doen! Alle reizen naar Maleisië kan men aanpassen aan uw wensen.

meer informatie